Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Πέντε (5) μήνες και είκοσι πέντε (25) μέρες δυσωδίας...


έχουν περάσει από την συγκέντρωση των αγανακτισμένων, όταν έγινε ο βανδαλισμός των τουαλετών του Λ.Πύργου. Είκοσι δύο μέρες από την ανάρτηση  στις 3/11/2011 όπου θίγαμε  το πρόβλημα  (1η ανάρτηση).
Κανείς δεν συγκινήθηκε, ούτε ντράπηκε, ούτε καν ο καθ΄ ύλην αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας κ.Παππάς. Μόνο εμείς ντραπήκαμε και του το είπαμε στην δεύτερη ανάρτηση στις 17/11/2011 δηλαδή πρίν από 8 μέρες. ( 2η ανάρτηση ).Μας απάντησε στις 18/11/2011 (3η ανάρτηση )  μιλώντας  γενικόλογα και  χωρίς  να  έχει να κάνει απολύτως τίποτε.
Αν το τόσο απλό θέμα του καθαρισμού των τουαλετών του  Λ.Πύργουδεν  λύθηκε  επί  πέντε  (5) μήνες  και 25 μέρες παρ' όλη την δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα, πόσες γενιές θεσσαλονικιών θα περάσουν για να  να έχουμε μια πόλη εντελώς καθαρή;
Εμείς  όταν μας λένε "σα δεν ντρέπεστε" για κάτι που φταίμε, συνεχίζουμε να ντρεπόμαστε  αλλά έχουμε και ενοχές και προσπαθούμε να επανορθώσουμε.Ετσι λοιπόν θα συνεχίσουμε να απευθύνουμε την προτροπή αυτή εκεί που πρέπει,με επιμονή αλλά όχι με υπομονή, γιατί όπως λέει και ο Ιώβ  έχει και η υπομονή  τα όριά της(!). Θεωρούμε το θέμα μείζον για την αξιοπρέπεια της πόλης. .
( Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στις 22 Νοεμβρίου 2011 στις τουαλέτες του Λ.Πύργου και είναι ακριβώς ίδια η εικόνα, όπως ήταν στις 3/11/2011.  Δηλαδή πιο βρώμικα δεν γίνεται. Η βρωμιά έχει και αυτή τα όριά της)