Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Μην με διαβάζετε, είμαι ανάρμοστος!!!


Θεσσαλονίκη 21 Αυγούστου 2012 - Ώρα 18:57

Πήραμε το εξής μήνυμα από την Google:

"Προειδοποίηση περιεχομένου 
Κάποιοι από τους αναγνώστες αυτού του ιστολογίου επικοινώνησαν με την Google επειδή πιστεύουν ότι το περιεχόμενο αυτού του ιστολογίου είναι ανάρμοστο.
Σε γενικές γραμμές, η Google δεν ελέγχει και δεν υποστηρίζει το περιεχόμενο αυτού ή άλλου ιστολογίου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πολιτικές περιεχομένου, ανατρέξτε στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του Blogger. "

Το μήνυμα στάλθηκε μετά την δημοσίευση των θεμάτων για τα ανάρμοστα  δέντρα που όπως δεν άρμοζε πήγαν και ξεράθηκαν. Να μην πω ότι τα ξέρανα εγώ για να έχω θέματα για το Ιστολόγιο. 
Κάποιοι, ελπίζω λίγοι, δεν εννοούν να καταλάβουν ότι η διαχείριση των δημοτικών θεμάτων δεν είναι παιχνίδι εξουσίας. Είναι πράξη ουσίας. Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχουν οι θεματοφύλακες των όσιων δημοτικών ιερών από την μια μεριά και οι υποτελείς από την άλλη.
Αν αυτοί οι λίγοι, είχαν την ελάχιστη νοημοσύνη θα καταλάβαιναν ότι το Ιστολόγιο αυτό βάλθηκε να βοηθήσει την πόλη χωρίς να κρατάει ισορροπιόμετρο. Δεν έχει ζυγαριά να βάζει τρία κιλά θετικά άρθρα και δυόμιση αρνητικά, για να υπερισχύει η καλή εικόνα αλλά και να μην φανεί ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση.
Η με ελάχιστη εξυπνάδα ανάγνωση του Ιστολογίου, θα έβλεπε τις τελευταίες δέκα δημοσιεύσεις και θα κατέληγε στο ότι οι έξι ήταν θετικές για την σημερινή Δημοτική Διοίκηση και οι τέσσερις αρνητικές. Λίγο πιο πίσω ίσως να ήταν ανάποδες οι εκτιμήσεις. Οι πιο πολλές όμως είναι ένα μείγμα θετικών και αρνητικών εκτιμήσεων. Οι καλοθελητές λοιπόν ήταν βαρήκοοι, έγιναν και αόμματοι;
Ακοόγραμμα.
Τελειώνοντας, επειδή η σημερινή Διοίκηση ανέλαβε ένα χάος στα οργανωτικά, ότι χειρότερο στην νοοτροπία και μια λειτουργία της πόλης κοντά στην κατάρρευση, κάποιοι τομείς παρ' όλο τον χρόνο που πέρασε θέλουν και άλλον χρόνο. Φυσικά για να επαναλάβουμε αυτά που ακούμε απ' τους συμπολίτες μας, η καθημερινότητά τους δεν άλλαξε καθόλου, ιδιαίτερα στους τομείς της καθαριότητας και της Δημοτικής Αστυμίας. Για την καθαριότητα ελπίζουμε. Για την Δημοτική Αστυνομία όχι, γιατί δεν βλέπουμε οι υπεύθυνοί της να έχουν διαφορετικόν τρόπο σκέψης από  των Αστυνομικών, οπότε τι να αλλάξουν; Το σημαντικότερο απ' όλα είναι αν γίνεται ειλικρινής προσπάθεια να αλλάξουν τα πράγματα και προπάντων οι νοοτροπίες. Αυτό όμως δεν γίνεται με δημόσιες σχέσεις. Γίνεται με αγάπη για την πόλη και τους δημότες. Με το μυαλό στην δουλειά και όχι στις επόμενες εκλογές.
Την εκτίμηση για τα αποτελέσματα της Πρωτοβουλίας θα τα κάνουμε εν καιρό. Προς το παρόν προσπαθούμε να βοηθήσουμε γράφοντας ακριβώς αυτά που σκεφτόμαστε. Αυτό το δικαίωμα δεν το έχει μόνο ο Δήμαρχος...