Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Η αντιδημοκρατική βία των υπερασπιστών της πατρίδας και η δημοκρατική βία των ΜΑΤ.

Αυτό το εξαιρετικό Video, είναι αφιερωμένο στους ατάραχους υπερασπιστές της νομιμότητας. Αυτής της νομιμότητας που έφτιαξε ο κάθε Τζοχατζόπουλος, ο κάθε Παπακωνσταντίνου, ο κάθε Μπόμπολας, ο κάθε Ψυχάρης, ο κάθε Πρετεντέρης. Της δικής τους νομιμότητας. Αυτής που ψήφισαν αυτοί ή οι
άλλοι κατ' εντολήν και υπόδειξιν  τους. Της νομιμότητας της εναπόθεσης των τοξικών αποβλήτων μέσα στα δάση και πάνω στις πηγές, της νομιμότητας της φτωχοποίησης και ερημοποίησης ενός ολόκληρου νομού, της Χαλκιδικής αλλά και των διπλανών της. Ενός άλλου νομού, του Κιλκίς αλλά και των διπλανών του. Και δύο άλλων νομών, της Ροδόπης και του Έβρου και των διπλανών τους.
Και εμείς οι ήσυχες συνειδήσεις, ξοδεύουμε την ζωή μας στην αυτοεπιβεβαίωση,  στην αυτοαναφορά και στον αυτοθαυμασμό που είναι οι λόγοι της ύπαρξής μας. Κόντρα στους άλλους που  ασκούν (αντιδημοκρατική κατά την αντίληψή μας) βία κατά των ΜΑΤ, υπερασπιζόμενοι τα πάτρια εδάφη τους. Άξιοι απόγονοι, των παππούδων τους που με παράλογη και επίσης αντιδημοκρατική βία, κατάφεραν να ιδρύσουν το δικό τους κράτος, σε πείσμα των τότε επικριτών της βίας, των κοτζαμπάσηδων.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ.